Tel:      +4 0374 956 600

        

Informatii legale      Conditii Generale                          DELTA EVENT SRL © 2019 - All rights reserved

FumeSimulator este un instrument de proiectare si un program de simulare all-in-one pentu proiecte complexe de extractie si filtrare generala.

 

Achizitionarea unui sistem de ventilatie si de filtrare general, de înalta calitate, cum ar fi push-pull sau sistemul de Diluter, este o investitie pe termen lung. Prin urmare, este important pentru clientul nostru ca sa fie sigur ca solutia aleasa va functiona 100%.

FumeSimulator vizualizeaza concentratia fumului de sudura generat într-o unitate de productie. Prin intermediul acestui puternic instrument se dimensioneaza si se verifica eficacitatea sistemelor generale de ventilatie si de filtrare. Simularea arata daca concentratia fumului de sudura ramâne în limitele dorite (legale), cu solutia tehnica aleasa. Astfel FumeSimulator asigura o securitate maxima în ceea ce priveste eficienta acestei investitii.

FumeSimulator utilizeaza tehnologia CFD (Computational Fluid Dynamics).

Fiabilitate

 

Fiabilitatea simularii este legata de datele furnizate de catre client.

Clientul trebuie, pentru o simulare exacta, sa furnizeze indicati cat mai precise privind activitatile de sudura care vor avea loc, cate posturi de sudura si / sau aparate de sudura, cate schimburi sau ore pe zi de sudura, etc.

Echipa de Inginerie a Proiectul Plymovent verifica datele.                          

Datele, împreuna cu solutia  tehnica aleasa, reprezinta datele de intrare pentru FumeSimulator.

Pentru mai multe informatii despre FumeSimulator, va rugam sa ne contactati.

FumeSumulator Plymovent - instrument de proiectare Sistem Push - Pull combinat cu extractie locala cu brate FumeSimulator.pdf