Tel:      +4 0374 956 600

E-mail: plymovent@deltaevent.ro

Share on LinkedIn

        

Informatii legale      Conditii Generale                          DELTA EVENT SRL © 2015 - All rights reserved


FumeSimulator este un instrument de proiectare și un program de simulare all-in-one pentu proiecte complexe de extractie si filtrare generala.

 

Achiziționarea unui sistem de ventilație și de filtrare general, de înaltă calitate, cum ar fi push-pull sau sistemul de Diluter, este o investiție pe termen lung. Prin urmare, este important pentru clientul nostru ca sa fie sigur ca soluția aleasă va functiona 100%.


FumeSimulator vizualizează concentrația fumului de sudura generat într-o unitate de producție. Prin intermediul acestui puternic instrument se dimensioneaza si se verifica eficacitatea sistemelor generale de ventilație și de filtrare. Simularea arată dacă concentratia fumului de sudura rămâne în limitele dorite (legale), cu solutia tehnica aleasa. Astfel FumeSimulator asigură o securitate maxima în ceea ce privește eficiența acestei investiții.

FumeSimulator utilizează tehnologia CFD (Computational Fluid Dynamics).


Fiabilitate

 

Fiabilitatea simularii este legată de datele furnizate de catre client.

Clientul trebuie, pentru o simulare exactă, sa furnizeze indicați cat mai precise privind activitățile de sudură care vor avea loc, cate posturi de sudura și / sau aparate de sudura, cate schimburi sau ore pe zi de sudura, etc.

Echipa de Inginerie a Proiectul Plymovent verifică datele.                          

Datele, împreună cu soluția  tehnica aleasa, reprezinta datele de intrare pentru FumeSimulator.


Pentru mai multe informații despre FumeSimulator, vă rugăm să ne contactați.


FumeSumulator Plymovent - instrument de proiectare Sistem Push - Pull combinat cu extractie locala cu brate FumeSimulator.pdf