Tel:      +4 0374 956 600

        

Informatii legale      Conditii Generale                          DELTA EVENT SRL © 2019 - All rights reserved

PSC SparkShield conectare SparkShield Alimentator automat pentru praf de calcar (limestone) OilShield - protejaza cartușul filtrant împotriva infundarii și reduce riscul de incendiu provocat de ulei

Descărcătorul ciclon de scântei, SparkShield¹, este un produs de securitate la incendiu, dezvoltat pentru a reduce riscul de incendiu și de a crește durata de viață a filtrului. SparkShield previne scânteile, stropii și mucurile de tigara de la intrarea în rețeaua de conducte din sistemele de extractie a fumului de sudură de a ajunge la cartușul filtrant combustibil.

In plus, SparkShield este de asemenea foarte potrivit ca preseparator pentru aplicații de extractie a volumelor mari de praf.

Caracteristici:

Îndepărtarea extrem de eficienta a scânteilor și mucurilor de țigară.

Cum functioneaza?

Accelerația centrifugă  asigura eliminarea scânteilor din fluxul de aer continuu. O lada de gunoi colectează toate scânteile rămase la o distanță de siguranță de la filtrul principal și departe de rețeaua de conducte principale. Lada de gunoi pote fi ușor separata de sistem și poate fi golita, chiar în timpul orelor de funcționare.

OilShield feeder

Cum functioneaza ?

Caracteristica cheie a prafului de calcar este acela că scade inflamabilitatea uleiului. Această particulă eficace absoarbe materiile uleioase. Calcarul amestecat cu  uleiul devene o substanță uscată, si în cazul în care se va ajunge la filtru, cade în lada de gunoi.

Fiabilitate

Fiabilitatea operațională mare. OilShield dispune de două sisteme de agitare de alimentare care țin praful de calcar din buncăr în mișcare și în mod constant. Agitatorii sunt dezvoltati special și adaptati pentru a răspunde caracteristicilor prafului de calcar. Această tehnologie asigură o alimentare constantă și neîntreruptă de praf de calcar.

Unitatea de sine stătătoare poate fi integrata (sau configurata pentru a comunica), cu un sistem de control al filtrului existent.

Acesta nu numai ca reduce riscurile de incendiu, de asemenea, reduce costurile de întreținere a filtrului considerabil.

Recomandat pentru

Toate aplicațiile de sudură și tăiere reprezintă un pericol potențial de incendiu.

OilShield este recomandat a fi utilizat pentru aplicațiile care folosesc uleiuri cu point² Flash scăzut.

 ¹) în curs de brevetare

²) Temperatură de aprindere este cea mai mică temperatură la care un lichid produce vapori suficient pentru a constitui un amestec inflamabil.

Sudare in industria de prelucrare a metalelor efectuata pe componentele acoperite cu uleiuri de  prelucrare sau de conservare este foarte intalnita. OilShield¹, alimentator de praf de calcar, a fost dezvoltat de catre Plymovent special pentru acele aplicații de sudură uleioase.

OilShield este o unitate de dozare, care introduce continuu calcar în rețeaua de conducte. Fumurile de sudura uleioase reprezinta un risc serios de incendiu și pot duce la costuri ridicate pentru înlocuirea de cartușe filtrante colmatate. OilShield reduce riscul de incendiu în cartușele filtrante și de incendii spontane la lada de gunoi. Un avantaj suplimentar este acela că praful de calcar este foarte ieftin.

Caracteristici:

Ușor de instalat

SparkShield este ușor de instalat  în sistemele de extracție existente, deoarece conține doar două cleme de prindere. Clemele usureaza montarea, de asemenea, dezmembrarea se poate face cu ușurință și în secțiuni.

Întreținerea

Din păcate, lipsa de întreținere este una dintre cele mai frecvente cauze de incendiu. SparkShield, la fel ca orice alt echipament, necesită întreținere. Trapele de inspecție sunt plasate in jurul dipozitivului pentru a permite inspectia în interiorul rețelei de conducte și a verifica dacă este necesară curățarea. Corpul dispozitivlui este proiectat pentru o intretinere usoara.

Recomandat pentru:

Toate aplicațiile de sudură și tăiere reprezintă un pericol potențial de incendiu. SparkShield este recomandat a fi utilizat în applicatii² cu un risc ridicat de incendiu:

²), vă rugăm să rețineți că această listă nu este exhaustivă

inspectie SparkShield SparkShield.pdf