Tel:      +4 0374 956 600

E-mail: plymovent@deltaevent.ro

Share on LinkedIn

        

Informatii legale      Conditii Generale                          DELTA EVENT SRL © 2015 - All rights reserved

Toate ofertele se supun Termenilor generali  pentru conditiile de vanzare DELTA EVENT, care se pot descarca de pe aceasta pagina sau pot fi solicitati in mod expres.

Valabilitatea ofertelor: ofertele sunt valabile pentru o prioada de 30 de zile de la data transmiterii comenzilor. Toate ofertele sunt destinate exclusiv cumparatorilor persoane juridice cu sediul in Romania.

Comanda produselor se realizeaza prin intermediul formularului de comanda on-line care poate fi accesat prin utilizarea butonului de comanda corespunzator produsului dorit.

Pret: preturile din ofertele online sunt in conditiile EXW depozit furnizorul  nostru confom INCOTERMS 2013 ( nu includ transportul, ambalarea daca este cazul, asigurarea de transport sau alte cheltuieli de expediere).

Plata : se va efectua in baza unei facturi pro-forma.

Termen de plata: se stabileste la semnarea contractului/acceptarea comenzii cumparatorului.

Livrare: livarea contra cost in conditiile cerute de cumparator numai pe teritoriul Romaniei pentru clienti persoane juridice cu sediul in Romania.

Garantie: conform oferte. Garantia produselor se comunica in notificarea de confirmare a comenzilor pentru fiecare produs in parte.

Documentatie: toate produsele se vor livra insotite de factura, manuale de instructiuni in limba Romana, Declatratia de conformitate CE si certificate de garantie dupa caz.

Suport tehnic: toate ofertele online beneficiaza de asistenta tehnica gratuita pentru utilizarea produselor.

Proiectare si dimensionare: pentru kiturile de extractie furnizam gratuit servicii de dimensionare, proiectare si asistenta tehnica la montaj

Montajul : nu este inclus in preturi.

Punerea in functiune: asistenta tehnica pentru punerea in functiune a sistemelor centralizate de extractie  este inclusa in pret.

Servicii de livrare Termeni generali.pdf Consumabile Echipamente OFERTE Online