Tel:      +4 0374 956 600

        

Informatii legale      Conditii Generale                          DELTA EVENT SRL © 2019 - All rights reserved

Sistem de extactie si filtrare fum taiere CNC cu plasma Sistem de extractie si filtrare fum de taiere cu plasma pe masini CNC

Fumul de taiere este la fel de periculos ca si fumul de sudare pentru sanatatea si siguranta personalului care lucreaza in atelerele de debitare. Cantitatea mare de fum degajat in urma proceselor de taiere termica necesita alegerea cu grija a solutiilor constructive ale meselor de asezare a tablelor si ale ansamblului filtru - ventilator datorita particularitatilor fumului si a potentialului de incendiu.

Performante maxime se pot obtine numai folosind sisteme de extractie si filtrare de inalta calitate cum sunt cele dotate cu filtre MultiDust Bank.

Furnizam o gama completa de echipamente si solutii pentru eliminarea fumului de taiere de la procesele de taiere termica a metalelor prin diverse procedee : taiere oxi-gaz,  cu plasma sau  cu laser.

Solutiile noastre sunt perfect adaptate taierii mecanizate pe masini cu comanda numerica CNC sau pentru taiere robotizata.

Eficienta maxima a solutiilor  noastre de extractie a fumului de  taiere se datoreaza modului corect de alegere a filtrelor, de calitatea inalta a echipamentelor de filtrare MultiDust Bank produse de catre Plymovent Olanda si de caracterisicile constructive ale meselor de asezare.