Tel:      +4 0374 956 600

        

Informatii legale      Conditii Generale                          DELTA EVENT SRL © 2015 - All rights reserved

Factorii cheie pentru managementul energiei

Încalzirea globala si cresterea consumului de energie la nivel mondial au adus probleme de noi pentru tehnologiile de eliminare a poluantilor din aer. Inversarea acestui trend negativ necesita utilizarea tehnicilor disponibile într-un mod inteligent. Companiile producatoare au nevoie de cheltuieli cat mai reduse de energie pentru a rezista mai bine într-un mediu global competitiv .

Dipunem de o gama mare de echipamente de control care va permit sa reduceti substantial consumul total de energie electrica . Sistemele variaza de la simple echipamente manuale , pana la sisteme complet automatizate, de ultima tehnologie.

Investitia într-un sistem de control Plymovent este o investitie care se amortizeaza repede si va asigura un viitor competitiv.

1 Simplitate

Starterele manuale sunt o modalitate simpla si eficienta de a opera cu sisteme mai mici.

2 Functionare automata

La instalarea echipamentelor de control automat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la pornirea sau oprirea sistemului. Sistemul o va face în mod automat atunci când este nevoie.

3 Economie de energie

Un sistem de control va genera economisirea de energie pentru încalzire si consumul de energie pentru functionare. Un ventilator mai mic cu consum redus de energie poate face acelasi lucru ca un unul mare atunci când se utilizeaza echipamente de economisire a energiei. Un ventilator mai mic va salva, de asemenea bani prin extragerea de aer cald doar atunci când este necesar. Cresterea globala permanenta a pretului pentru energie , obliga companiile sa recurga la gasirea solutiilor optime pentru realizarea oricaror economii posibile de energie.

4 Flexibilitate

Putem personaliza sistemul dvs. pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.

5 Costuri mai mici de instalare

Solutiile noaste fac ca montarea mecanica si electrica sa devina mai ieftina. Folosirea unor filtre , ventilatoare si tubulaturi mai mici fac instalarea mai usoara, mai repida si mai ieftina.

6 Mediu de lucru îmbunatatit

Nivelurile de zgomot în mediul de lucru vor scadea . Acest lucru se realizeaza prin controlul automat al ventilatorului, astfel încât sa functioneza doar la puterea necesara.

7 Eficienta

Echipamentele de automatizare si control vor creste eficienta sistemelor de extractie. Un exemplu în acest sens este ca veti avea în mod automat volumul de aer corect extras la momentul când aveti nevoie.