Tel:      +4 0374 956 600

E-mail: plymovent@deltaevent.ro

Share on LinkedIn

        

Informatii legale      Conditii Generale                          DELTA EVENT SRL © 2015 - All rights reserved


Factorii cheie pentru managementul energiei

Încălzirea globală și creșterea consumului de energie la nivel mondial au adus probleme de noi pentru tehnologiile de eliminare a poluanților din aer. Inversarea acestui trend negativ necesită utilizarea tehnicilor disponibile într-un mod inteligent. Companiile producatoare au nevoie de cheltuieli cat mai reduse de energie pentru a rezista mai bine într-un mediu global competitiv .

Dipunem de o gama mare de echipamente de control care vă permit să reduceti substanțial consumul total de energie electrică . Sistemele variază de la simple echipamente manuale , pana la sisteme complet automatizate, de ultima tehnologie.

Investiția într-un sistem de control Plymovent este o investitie care se amortizeaza repede și va asigura un viitor competitiv.

1 Simplitate

Starterele manuale sunt o modalitate simplă și eficientă de a opera cu sisteme mai mici.

2 Funcționare automată

La instalarea echipamentelor de control automat nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pornirea sau oprirea sistemului. Sistemul o va face în mod automat atunci când este nevoie.

3 Economie de energie

Un sistem de control va genera economisirea de energie pentru încălzire și consumul de energie pentru functionare. Un ventilator mai mic cu consum redus de energie poate face același lucru ca un unul mare atunci când se utilizează echipamente de economisire a energiei. Un ventilator mai mic va salva, de asemenea bani prin extragerea de aer cald doar atunci când este necesar. Cresterea globală permanenta a pretului pentru energie , obliga companiile sa recurga la gasirea solutiilor optime pentru realizarea oricaror economii posibile de energie.

4 Flexibilitate

Putem personaliza sistemul dvs. pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.

5 Costuri mai mici de instalare

Solutiile noaste fac ca montarea mecanică și electrică sa devina mai ieftina. Folosirea unor filtre , ventilatoare și tubulaturi mai mici fac instalarea mai ușoara, mai repida și mai ieftina.

6 Mediu de lucru îmbunătățit

Nivelurile de zgomot în mediul de lucru vor scădea . Acest lucru se realizează prin controlul automat al ventilatorului, astfel încât să functioneza doar la puterea necesara.

7 Eficiență

Echipamentele de automatizare si control vor crește eficiența sistemelor de extracție. Un exemplu în acest sens este că veți avea în mod automat volumul de aer corect extras la momentul când aveți nevoie.