Tel:      +4 0374 956 600

        

Informatii legale      Conditii Generale                          DELTA EVENT SRL © 2019 - All rights reserved

FlexHood - sudare robotizata industria auto FlexHood- pentru sudare robotizata FlexHood - extractie fum de sudura FlexHood - pentru sudare manuala FlexHood

Hota de extractie FlexHood este dezvoltata pentru a acoperi o arie specifică de sudura, cum ar fi o instalație robotizata.

Când extracția la sursă este imposibila - de exemplu, datorită faptului că roboți de sudură se deplaseaza pe un sistem de sine - hotele sunt o modalitate eficientă de a extrage gazele de sudură în apropierea procesului real. Acesta reduce cantitatea de fum, particule mici, praf fin, dar, de asemenea, ceața și aerosoli din atmosfera din atelier.

Caracteristici :

Siguranța pe primul loc

FlexHood este proiectata pentru a proteja sudorii, personalul din zonele de lucru, echipamentul de lucru și instalațiile.

Plăcile de deflexie din hota controleaza fluxul de aer și reduce riscul de scântei care ajung in filtru.

Benzile de sudare protejeaza oamenii care lucrează în apropiere de lumină, de sudură și echipamentele împotriva scânteilor și stropilor.

Usor de transportat si instalat

Hote tradiționale sunt adesea voluminoase si dificil de transportat și manevrat în interiorul unei fabrici. FlexHood reprezinta un progres atunci când vine vorba de instalarea unei hote de extracție.

Ea vine în părți modulare ușor de manevrat care pot fi ușor asamblate la locul de aplasare.

Recomandat pentru:

FlexHood.pdf