Tel:      +4 0374 956 600

        

Informatii legale      Conditii Generale                          DELTA EVENT SRL © 2019 - All rights reserved

Unitate mobila MFD Bancuri de sudare DraftMax Extractie fum sudura cu brate multiple Extractie cu brate si filtre SFD

Bancul de lucru, DraftMax, este o combinatie a unei mese de sudare si a unui sistem de extractie cu filtrare si este potrivit pentru multe aplicatii, cum ar fi sudura, slefuirea si taierea cu plasma.

Extractia fumului

Sistemul de evacuare a fumului si eliminre a prafului direct din zona de respiratie a sudorului se realizeaza prin suprafata de lucru si panoul optional Backdraft . Kit-ul Backdraft este recomandat daca lucrati cu o sursa de caldura, cum ar fi sudura. Fumul de sudura poate fi capturat în mod eficient doar printr-o combinatie downdraft si Backdraft.

Siguranta

Dispozitivul parascântei integrat in 3 trepte  previne ca scânteile sa ajunga la cartusele de filtrare. Acest sistem eficient de eliminare a scanteilor face ca  bancul de lucru DraftMax sa fie un loc de munca sigur.

 Intretinere prietenoasa

Întretinerea poate fi efectuata prin partea din fata a mesei downdraft. Acest lucru face ca înlocuirea filtrelelor si golirea cosului de gunoi sa se faca usor. Cartusele de filtrare de 52 m2 au o suprafata mare de filtrare, rezultând o incarcare mica a filtrului si o durata de viata lunga. Acest lucru înseamna mai putina întretinere si reduce costurile operationale.

Solutie flexibila

Unitatile mobile Plymovent sunt proiectate sa indeparteze fumul de sudura din ateliere cu spatii inchise sau spatii dificil de ajuns cu alte sisteme fixe de extractie a fumului. Unitatile sunt potrivite pentru aplicatii de sudura a otelului carbon si a otelului inox, cum ar fi MIG/MAG, TIG, GMAW,FCAW sau cu electrozi.

Diverse modele

Plymovent ofera 3 modele, fiecare cu propriile sale avantaje si caracteristici unice. Toate unitatile contin un pre-filtru metalic de aluminiu pentru a elimina sigur si eficient scanteile. In functie de cerintele dumneavoastra, puteti alege un model pentru utilizare usoara , moderata sau intensiva.

Caracteristici unitati mobile

Conformitate

Unitatea mobila MFD este o unitate certificata IFA W3 in conformitate cu standardul European DIN EN ISO 15012-1 (2005). Clasa fumului de sudura W3 confirma faptul ca unitatea MFD este recomandata pentru separarea / filtrarea particulelor generate de sudarea otelurilor inalt aliate cu nichel si crom.

Extractia la sursa cu brate protejeaza sudorii de fumul de sudare de a ajunge in zona lor de respiratie.
În al doilea rând, tot personalul care lucreaza în apropierea zonei de sudura este protejat, de fumul de sudare care nu se mai acumuleaza pe parcursul lucrului in atelier.
Multe institutii de protectie si sanatate a muncii din lume recomanda extractia la sursa, daca se poate realiza în mod eficient. Extractia la sursa cu brate este recomandata mai ales pentru locurile de munca fixe, cum ar fi la bancuri de lucru si în cabine de sudare.
Extractia la sursa cu brate , contribuie în mod semnificativ la un mediu de lucru curat,  mai sigur si mai sanatos.

Numai cu extractia la susa sudorul este protejat si acumularea de fum de sudura in atelier este preantampinata.

Metoda de captare a fumului de sudura la sursa cu bratele multiple de extractie reprezinta o optiune foarte eficienta pentru ateliere de productie cu posturi multiple de sudare pentru piese mici sau care au lungimi mici de sudura si pozitii constante.

Bratele de extractie ale Plymovent sunt disponibile in diverse lungimi de la 1 m pana la 8,8 m. Gama de filtre MDB Plymovent sunt modulare, cu autocuratare si au posibilitatea de a fi modificate marind astfel capacitatea de filtrare in functie de dezvoltarea afacerii tale. Avand nivele de performanta ridicate sistemele Plymovent pot monitoriza si ajusta automat volumul de aer necesar in functie de cat de multe locuri de unca sunt folosite simultan. Sistemul va ajusta automat nivelul de presiune din filtrele mecanice si va mentine volumul de aer necesar a fiecare gura de extractie.

Sistemele noastre centralizate au performante ridicate, consumuri mici de energie si costuri operationale scazute.

Extraction Arms.pdfFiltre Mobile .pdfDRAFTMAX.pdfWelding.pdf